2011. július 17., vasárnap

Elegáns bézs táska Fossil kézitáska TOP schultaugl

Elegáns bézs táska Fossil kézitáska TOP schultaugl:
szép

Kézitáska / válltáska S. Oliver * alig használt

Méret feljebb (melyet mért legszélesebb pontján, mindig)

Ez a teve-vagy inkább bézs színű zacskó Fossil márka. Vettem a feleségemnek akkoriban Düsseldorfban (Kaufhof, Berliner Allee). A táska illik már nem a saját ruhák, és a teste (mert az erős külső változás), így most elkülönítik a jó darab.

Minimális kopás - nagyon enyhe karcolások, alig észrevehető, és amely lehet már a beszerzési osztály, nem tudjuk, de ez volt írva. Minimális nyomait szennyeződés kívülről. Nem csorbult élek vagy egyéb szabálytalanságok az anyagot, hogy megemlíteném itt. .. Bármi gyanús.

Sajnos, a táska túl ritkán ... :-( Az eredeti ár között 69,90 € és 89,90 €.

Mi egy kisállat-mentes Nemdohányzó háztartás.

You are welcome gyűjteni több elemet és válassza ki a szállítási kombináció. Csak kérjük, értesítsen minket előre, hogy tudjuk. A csomag segítségével Hermes / DHL illik még egy szállítása 6,90 € tiszta egy kicsit. A szállítási adatok természetesen csak ajánlás. Ha inkább egy másik szállítási módot, kérjük írja meg nekünk. Bízunk benne, akkor mi lehet. Halljuk egyébként azt feltételezi Hermes / DHL szállítási esetében 6,90 €, természetesen biztosítva van a szállító.

Nem küldte el azonnal kézhezvételét követően a fizetés. Kérjük, ne küldjön pénzt a mail - az Ön biztonsága érdekében.

Azt javaslom biztosított szállítási keresztül DHL vagy a Hermes / post. A csomagot vagy levelet. Az elveszett küldemények biztosított, sem a biztosítással nem rendelkező, nem példamutató, - kérje a szállítási szolgáltatást.
És itt is a szükséges Megjegyzés: Mivel ez egy privát aukció,
Garancia és minden is csere / return után az új EU-R
Ár: 25 EUR